Aici veti gasi mancaruri rafinate, gustul italian care si-a pastrat faima in toata lumea si cele mai bune retete, ce va vor delecta papilele gustative. Exact ca in casa lui Luigi. Iar bucatarii nostri sunt cei care inca pastreaza secretele Sofiei pentru a va pune pe masa cele mai savuroase mancaruri.

Restaurant ItalianDin punct de vedere culinar, Italia este o tara a incredibilei diversitati. Felurile de mancare, ingredientele, timpul de preparare si mirodeniile se schimba radical de la o regiune la alta dar toate au in comun gustul nemaipomenit al mancarii. Desi multa lume cand se gandeste la Italia se gandeste la paste si pizza, aceasta tara are o varietate gastronomica impresionanta pe care o puteti experimenta direct din bucataria noastra.
Oferim clientilor nostri mancaruri extrem de sanatoase preparate cu legume si condimente naturale.

Ca si Franta, Italia este o tara a vinurilor si branzeturilor, avand numeroase produse traditionale de foarte buna calitate. Se mananca multa carne de miel, orez, ulei de masline, citrice, fiecare masa fiind acompaniata de un vin. Specificul culinar este dat de feluritele retete de mancare traditionale, acompaniate de o larga selectie de vinuri fine.

La Cucina Sofia veti gasi cei mai bine pregatiti bucatari care va vor oferi mancaruri delicioase.